Expositie: Weefsels in de tijd

 In het kader van het Bornse project ‘’ De rode draad ”, onderdeel van Textiel Festival Twente, is er binnenkort een nieuwe expositie te zien in Koetshuis Borne, getiteld: 

Weefsels in de tijd. 

De kunstenares heeft zich voor deze tentoonstelling laten inspireren door ‘’weefsels’’ uit haar directe omgeving. Gebruik makend van de disciplines fotografie, schilderen en teksten van eigen hand, speelt zij met kleuren en vormen, organisch materiaal en huishoudelijke voorwerpen. Nutteloze objecten in een onverwachte setting, krijgen élan en verwerven bestaansrecht in het heden. Verstilde composities in woord en beeld vertellen over de tijdelijkheid van het leven en over de schoonheid van de nieuwe dag. 

De spruitjesbrigade

Als deelnemer aan de jaarlijkse wedstrijd voor de Herman Krikhaarprijs voor professionele kunstenaars exposeerde ik van 17 t/m 27 oktober in Hof 88 Kunsthal te Almelo met de foto ‘de Spruitjesbrigade’, een foto uitmijn fotoserie ‘Spelen met Voorwerpen’.

Ik vind het bijzonder leuk om te melden, dat deze foto (in lijst) in middels een prominente plek heeft gekregen in het huis van een echte spruitjesliefhebber!