HOF 88

Met veel plezier laat ik weten, dat ik deelneem aan de expositie van Almelose kunstenaars, in Kunsthal Hof 88 te Almelo, Thema ”Schoonheid en vergankelijkheid” vertaal ik in foto’s, objecten en poëzie. De tentoonstelling wordt op 15 mei feestelijk geopend door gastcurator en kunsthistorica Gemma Boon.Je bent van harte welkom!

Voor meer info, zie de poster. 

Expositie: Weefsels in de tijd

 In het kader van het Bornse project ‘’ De rode draad ”, onderdeel van Textiel Festival Twente, is er binnenkort een nieuwe expositie te zien in Koetshuis Borne, getiteld: 

Weefsels in de tijd. 

De kunstenares heeft zich voor deze tentoonstelling laten inspireren door ‘’weefsels’’ uit haar directe omgeving. Gebruik makend van de disciplines fotografie, schilderen en teksten van eigen hand, speelt zij met kleuren en vormen, organisch materiaal en huishoudelijke voorwerpen. Nutteloze objecten in een onverwachte setting, krijgen élan en verwerven bestaansrecht in het heden. Verstilde composities in woord en beeld vertellen over de tijdelijkheid van het leven en over de schoonheid van de nieuwe dag.